Pages

Thursday, 9 June 2011

Takde Elektrik -,-'

Heyy, youu know what, hari nihh takde elektrik seriouse lama gila takde elektrik, dari pukul 11.00 sampai pukul 1.30 petang, dahh lahh time takde elektrik tuhh aku tak mandi lagi, so aku takktahu lahh nakk mandi macam mana, takde lampu, aku takut nakk mandi nihh, whatever, apa-apa punn kene lahh tunggu ibu dengan ayah balik kerja baru bolehh mandi, kalau takk aku takk tahu nakk mandi macam mana? Dahh lahh ada kakak punn pemalas, asyik tidur jehh kerja dia tuhh, tengah-tengah takde elektrik bolehh dia tidur nyenyak, mabuk agaknya dia nihh, sengal :p pemalas lahh kata kann :p haishoo, bengong nya budakk, tidur jehh tahu, buat kerja rumah? Hampehh lahh kauu amna :p tetiba pukul 12.30 ibu balikk dengan Nasi Ayam bagainyaa lahh kann? HAHA :D seriouse happy time ibu balikk, heeeeeee :D akuu pun cerita dengan ibu pasal elektrik takde lama ibu, gebang-gebang sikit lahh, haha :D macam-macam hal lahh akuu nihh, hihi ;) TUPTUP tetiba jehh ada elektrik balik, akuu pun happy dapat lahh akuu mandi, hihi ;) badan punn dah bau kambingg nihh, tetiba ibu cakap, adik, ibu nakk pergi kerja balikk nihh, akuu rasa nakk menangis jehh time tuhh, hmm, okayy ibu, then aku punn salam lahh ibu :) then aku terus ambik tuala mandi, and terus mandi.. HIHI ;) That's all guyss :D


I'm Asya Hirasya :D

5 comments:

  1. Tetiba jehh yangg bawah tuhh colour hitam, gilaa eik kauu punya blogg nihh :D ?

    ReplyDelete
  2. HAHA :D sengal, tetiba jehh kann? Padahal alongg yangg post kann benda alahh tuhh, hihi ;)

    ReplyDelete
  3. kelakar giler la...apa pun x boleh :-)

    ReplyDelete