Pages

Thursday, 9 June 2011

Takde Elektrik -,-'

Heyy, youu know what, hari nihh takde elektrik seriouse lama gila takde elektrik, dari pukul 11.00 sampai pukul 1.30 petang, dahh lahh time takde elektrik tuhh aku tak mandi lagi, so aku takktahu lahh nakk mandi macam mana, takde lampu, aku takut nakk mandi nihh, whatever, apa-apa punn kene lahh tunggu ibu dengan ayah balik kerja baru bolehh mandi, kalau takk aku takk tahu nakk mandi macam mana? Dahh lahh ada kakak punn pemalas, asyik tidur jehh kerja dia tuhh, tengah-tengah takde elektrik bolehh dia tidur nyenyak, mabuk agaknya dia nihh, sengal :p pemalas lahh kata kann :p haishoo, bengong nya budakk, tidur jehh tahu, buat kerja rumah? Hampehh lahh kauu amna :p tetiba pukul 12.30 ibu balikk dengan Nasi Ayam bagainyaa lahh kann? HAHA :D seriouse happy time ibu balikk, heeeeeee :D akuu pun cerita dengan ibu pasal elektrik takde lama ibu, gebang-gebang sikit lahh, haha :D macam-macam hal lahh akuu nihh, hihi ;) TUPTUP tetiba jehh ada elektrik balik, akuu pun happy dapat lahh akuu mandi, hihi ;) badan punn dah bau kambingg nihh, tetiba ibu cakap, adik, ibu nakk pergi kerja balikk nihh, akuu rasa nakk menangis jehh time tuhh, hmm, okayy ibu, then aku punn salam lahh ibu :) then aku terus ambik tuala mandi, and terus mandi.. HIHI ;) That's all guyss :D


I'm Asya Hirasya :D

I'm A New At Here Babe ;)

Heyy, I'm a new at here blogg :) so yangg mana hanggpa rasa kurangg menarik, tolong perbaiki kann? HIHI ;) Kayy, i'm syasya :D






Kayy :D Have Nice Day Guys :D

Saya Hirasya ♥ syasya syahirah ♥

sukar diduga likunya sang sungai...payah mnjangka derasnya air yg mengalir...trnyata air tetap air...walau berliku sungai itu, walau berubah pasirnya...air tetap air...jika dihati inginkan bahagia..jgn dicari punca derita..maka, selagi hayat ini...impikan saja kebahagian kerana impian itulah yg menjadi punca hatimu bahagia.....orked

biar sejuk sang embun menyegar pagi ini...biar sinar sang suria menyinar seluruh benua...biar kicau sang unggas menghibur penghuni benua...biar sang angin, menyamankan kita semua....lalu bersyukurlah pada yang ESA...kerana masih diizinkan menikmati segala-galanya.......orked